1)Με Αντικαταβολή
Μέσω ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ, με την αντίστοιχη εταιρία courier που επιλέξατε (κόστος: +2,5€).
Η δυνατότητα αυτή δίνετε μόνο όταν η μεταφορά γίνετε με ταχυμεταφορές courier.


2)Με Πιστωτική Κάρτα στο περιβάλλον της EUROBANK

Συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας, επιλέγετε την πιστωτική κάρτα ως τρόπο πληρωμής και συμπληρώνετε τα στοιχεία της. Οι συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς. Η διαδικασία γίνεται στο περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK  και πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες συνθήκες κρυπτογράφησης, SSL 128bit. Στην συνέχεια η ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ενημερώνει την mercedesspareparts μόνο για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής και όχι για τις πληροφορίες που αφορούν την πιστωτική κάρτα του πελάτη (π.χ. για τον αριθμό της), διασφαλίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απόρρητο της συναλλαγής.
μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.


3)Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάνετε την κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς βάζοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας *.

EUROBANK

IBAN : GR4902601500000730101441341
Αριθμός Λογαριασμού :  0026.0150.73.0101441341

Δικαιούχος : ΖΑΦΕΙΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN : GR6501102340000023400123008
Αριθμός Λογαριασμού : 23400123008
Δικαιούχος : ΖΑΦΕΙΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε:
το  info@mercedesspareparts.gr  ή το 2310 514.153

 
* Επιπλέον χρεώσεις

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται από άλλη τράπεζα τα πιθανά έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το mercedesspareparts.gr
Για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες.

4)PayPal
Ο πιο εύκολος και επικρατέστερος πλέον τρόπος πληρωμής για online αγορές . Για να παραγγείλετε τα προϊόντα σας στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να μεταφερθείτε στο σύστημα πληρωμών PayPal. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε πληρωμή. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πληρωμή μέσω του PayPal θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό σε αυτό το σύστημα.


5)Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο κατάστημά μας, κατόπιν συνεννοήσεως με το τμήμα πωλήσεων με μετρητά ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Θεσσαλονίκη:

Προμηθέως 43-45  Τηλ: 2310 514.153


Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013 :

Τιμολόγιο πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, συνίσταται να εξοφλείται από τους λήπτες με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική κάρτα).

Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων επικοινωνήστε με το λογιστήριο της εταιρίας μας.
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.